Medicinsk sekreterare sommarvikariat Kirurgi, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Är du medicinsk sekreterare? Vill du ha ett utvecklande och intressant arbete? Kom och jobba tillsammans med oss i vårt team i sommar!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland.

Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.
Länsverksamheten kirurgi, urologi, öron- näsa- hals klinikerna i Västernorrland är en länsgemensam klinik som har ca 300 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik. Verksamheten riktar sig inom kirurgi och somatiska sjukdomar.

På sekretariatet finns 16 medicinska sekreterare och 3 SVF-koordinatorer. Vi utför administrativa sysslor för kirurg, urolog och öron- näsa- halsklinikerna.

Vi söker nu sommarvikarier som medicinsk sekreterare, till vår länsverksamhet. Lokaliseringen är i Sundsvall men delar av arbetet kan även ske mot de andra enheterna inom länskliniken.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter hos oss består av posthantering, remisshantering och telefoni av administrativ karaktär. Patientsäkerhet genomsyrar allt arbete varför noggrannhet och god kvalité på utfört arbete värderas högt. Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag.

Hos oss kommer du att välkomnas i ett härligt gäng medarbetare och få fantastiska kollegor som värnar om varandra. Här finns det utrymme att vara ny och därför erbjuds du en individuellt anpassad introduktion.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare. Det är meriterande om du har kunskap i NCS Cross, RIS, Skvader och Medspeech.

För att lyckas i rollen ser vi att du är utåtriktad och social person som har lätt för att skapa och underhålla relationer. Du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du också har en god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra kollegor. Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten och lägger stor vikt vid att leva upp till mål och kvalitetsstandard.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
I vår region är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-25
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna-Carin Sundlöf
Enhetschef
Telefon: +4660181815

Susanne Jonsson
Vision
Telefon: +4666087934


Tillbaka till toppen