Undersköterska till Operation, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Vi söker nu en undersköterska till operationsavdelningen i Sundsvall. Tjänsten är ett vikariat på heltid under 1 år med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Arbetet som undersköterska på centraloperation innebär idag rotationstjänstgöring inom kirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi och öron. Arbetet innebär att man är med på operationerna och hjälper operationssköterskan med att förbereda material, duka, hjälpa till med uppläggning av patienten, funktionstesta medicinsk teknik samt att vara behjälplig under operationen.

Kvalifikationer

Krav för att söka tjänsten är att du har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande och arbetat som undersköterska i minst 2 år. Du behärskar det svenska och engelska språket väl. Du behöver vara beredd att arbeta jour. Meriterande är att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom operationsverksamhet.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-03-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Linda Smedman
Enhetschef
Telefon: 060-145190

Krister Aspholm
Enhetschef
Telefon: +4660181084

Britt Billander
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61


Tillbaka till toppen