Tandhygienist till Folktandvården, Timrå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården Timrå ingår i ett större verksamhetsområde, där ett gott samarbete präglar arbetet på och mellan arbetsplatserna. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar vår verksamhet. På Folktandvården Timrå är vi 15 medarbetare, bestående av 3 tandläkare, 2 tandhygienister och 8 tandsköterskor.

Nu söker vi en tandhygienist till vår verksamhet för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som tandhygienist hos oss arbetar du med individer i alla åldrar, från små barn till äldre samt med personer som har olika funktionsnedsättningar och speciella behov av stöd. Arbetsuppgifterna består av tandundersökningar, förebyggande munhälsovård och behandling av vissa tandsjukdomar. Du arbetar både självständigt med patienten och i team med tandläkare och tandsköterskor.

Vi söker dig som vill utvecklas till en tandhygienist med bred kompetens. Du kommer att få bra stöd och handledning och chansen att bidra till vårt positiva arbetsklimat och tillhöra en positiv arbetsplats. Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag och möjlighet till ett internt utbildningsprogram samt handledning av erfarna kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket men söker även dig som är nyutexaminerad, då vi kan erbjuda handledning och stöd från erfarna kollegor. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Du är van att samarbeta med andra och lyssnar, kommunicerar och arbetar lösningsfokuserat. Det är viktigt att du har en stabil framtoning, ett gott bemötande samt har ett stort intresse av att vilja hjälpa andra, både patienter och kollegor. Du är strukturerad då du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vill du vara med och bidra till vårt positiva arbetsklimat och tillhöra en trevlig arbetsplats? Varmt välkommen med din ansökan till oss!

I vår region är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-05-05
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Viveca Ulander
Enhetschef
Telefon: 070-1904429

Kristina Franzén
SRAT
Telefon: 060-184890


Tillbaka till toppen