Röntgensjuksköterska till Röntgenmottagningen, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Röntgenmottagningen i Sollefteå ingår i en länsverksamhet med Röntgenmottagningarna i Sundsvall/Härnösand och Örnsköldsvik. Mottagningen stöttar både specialistsjukvård och öppenvården i utredningar och behandlingar med undersökningar av många olika slag. Vi arbetar bland annat med ultraljud, konventionell röntgen, genomlysning, datortomografi, lättare intervention och magnetresonanstomografi. På mottagningen i Sollefteå arbetar cirka 25 personer i roller som undersköterskor, röntgensjuksköterskor, radiologer och medicinska sekreterare.

Vi söker nu två nya kollegor till vårt team vid Röntgenmottagningen i Sollefteå. Tjänsten avser tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Vid Röntgenmottagningen i Sollefteå finns möjlighet till ett varierande arbeta med flera olika modaliteter. Vi bedriver både elektiv och akut verksamhet. Du arbetar i team tillsammans med röntgensjuksköterskor, undersköterskor, radiologer och medicinska sekreterare. Du utför sedvanliga röntgensjuksköterskeuppgifter vid modaliteterna konventionell röntgen, datortomografi samt bistår radiolog i samband med vissa interventioner vid genomlysning och ibland på ultraljud. Bokningsarbete samt modalitetsansvar förekommer och vi arbetar med RIS och PACS. I tjänsten ingår helger/kvällar med beredskapstjänstgöring.

Vi kan erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete med modern utrustning. Vi är en liten familjär avdelning som har lätt till skratt och mån om varandra. Arbetet är varierande då vi roterar runt på alla modaliteter. För att du ska känna dig trygg så erbjuds individuell inskolning och till viss del personliga scheman.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska och det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet av vårdyrken, gärna som röntgensjuksköterska. Du behärskar svenska i tal och skrift och det är neriterande med engelskakunskaper. Då arbetet är förlagd på såväl dagtid som kvällstid, vardagar och helger behöver du kunna arbeta dessa tider.

Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och att du tillsammans med oss skapar hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Du har en vilja att lära dig nya saker och möter både patienter och kollegor med respekt. Vidare har du lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och arbetar på ett ordnat och strukturerat sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-04-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Jönsson
Enhetschef
Telefon: +4662019506

Marina Westman
Vårdförbundet


Tillbaka till toppen