Tandhygienist till Folktandvården Centrum, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

På centrumkliniken i Sundsvall arbetar cirka 30 kollegor. Kliniken är belägen nära stadskärnan med goda bussförbindelser. I Sundsvall finner du ett fantastiskt friluftsliv placerat mellan två berg med varierande utbud av aktiviteter. Vår kliniks storlek är en av våra styrkor, här finnas alltid någon som kan stödja vid behov. I våra gemensamma lokaler finns även en jourklinik samt ett flertal specialistkliniker.

Vi söker nu tandhygienister till vårt team! Tjänsten avser en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen till en klinik som jobbar aktivt med teamtandvård. Du som tandhygienist har alla utvecklingsmöjligheter, då du får chansen att jobba delegerat varvat med traditionellt hygienistarbete.Sedan i höstas är vi testpiloter för ett nytt arbetssätt som innebär att du får vara med och jobba inom piloten som medför ett nytt steg i utvecklingen när det gäller teamtandvård. Kliniken består av en positiv arbetsgrupp där samarbeta är vår nyckel till framgång.

Arbetsuppgifter

Som tandhygienist hos oss arbetar du med individer i alla åldrar, från små barn till äldre samt med personer som har olika funktionsnedsättningar och speciella behov av stöd. Arbetsuppgifter såsom underökningar, depuration, trayrep samt stödbehandlingar ingår i uppdraget. Du kommer att få bra stöd och handledning samt chansen att bidra till vårt positiva arbetsklimat och tillhöra en positiv arbetsplats.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Tidigare yrkeserfarenhet ses som meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav för tjänsten.

För att lyckas i rollen ser vi att du är strukturerad, tar eget ansvar och har en förmåga att själv driva ditt arbete framåt. Du samarbetar bra med dina kollegor och kan lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-04-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Britt-Marie Nilsson
Enhetschef
Telefon: +4660182550

Marie Englund-Lindberg
SRAT
Telefon: +4660149870


Tillbaka till toppen