Medicinsk sekreterare till Röntgenmottagningen, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Röntgenmottagningen i Sollefteå ingår i en länsverksamhet tillsammans med röntgenmottagningarna i Sundsvall/Härnösand och Örnsköldsvik. Mottagningen stöttar både specialistsjukvård och öppenvården i utredningar och behandlingar med undersökningar av många olika slag. Vi bedriver både elektiv och akut verksamhet. Vi arbetar bland annat med ultraljud, konventionell röntgen, genomlysning, datortomografi, lättare intervention och magnetresonanstomografi. På mottagningen i Sollefteå arbetar cirka 25 personer. Du kommer att arbeta i team tillsammans med undersköterskor, röntgensjuksköterskor, radiologer och medicinska sekreterare.

Vi söker en medicinsk sekreterare till vår verksamhet för en tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare vid Röntgenmottagningen i Sollefteå finns möjlighet till ett varierande arbete med olika sedvanliga administrativa uppgifter. Dina arbetsuppgifter är bland annat dokumentation, fakturering, post, telefon samt bokning av remisser. Du kommer också arbeta med bildhantering och länkning då det är en stor del i vårt arbete. Vi arbetar i Sectra RIS/PACS och våra radiologer tillämpar taligenkänning.

Inom röntgenverksamheten sker det förändringar hela tiden både i arbetssätt och rutiner, vilket kan innebära att dina arbetsuppgifter förändras över tid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och det är meriterande om du har erfarenhet av Sectra Ris/Pacs. Du som söker behärskar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift.

För att passa in i rollen ser vi att du är en trygg och stabil person som har lätt för att ta egna initiativ i arbetet. Du uppskattar samarbete med kollegor, uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och är serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-04-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Jönsson
Enhetschef
Telefon: +4662019506

Ylva Byström
Vision
Telefon: 0611-84332


Tillbaka till toppen