Sjuksköterska till medicinmottagningen, Sundsvall/Härnösand

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Medicinkliniken består av sektionerna hematologi, njurmedicin, endokrinologi, medicinsk mag-tarm samt reumatologi. Vi har två mottagningar, en i Sundsvall och en mindre i Härnösand samt två vårdavdelningar på Sundsvalls sjukhus. På medicinmottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietister, fotvårdsterapeuter och sekreterare. Vi finns placerade både i Härnösand och i Sundsvall men är enade under en mottagning. På medicinmottagningen finns fyra specialiteter (endokrin, reuma, mag-tarm och AK-mott.).

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi vill ge möjligheter till personlig utveckling och en positiv atmosfär som uppmuntrar till förändring och vidareutveckling. Därför arbetar vi kontinuerligt med att vidareutveckla vår arbetsplats och främja våra medarbetares välbefinnande. Jobbet är mångsidigt, med möjligheter till vidareutveckling genom konferenser och fortbildning. Du kan även ta del av flextidssystemet och friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på mottagningen består arbetet av telefonrådgivning och patientbokningar till läkarmottagningen, behandling och dagvård för infusionspatienter, viss provtagning samt information om och uppföljning av behandlingar.

Tjänsten innebär arbete på både mottagningen i Härnösand och på mottagningen i Sundsvall då dessa enheter har ett samarbete för invånarna i detta upptagningsområde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift. Har du tidigare erfarenhet av medicinsk verksamhet och mottagningsarbete och ytterligare språkkunskaper ses detta som meriterande.

För att lyckas i rollen är du lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer och har en god samarbetsförmåga. Vidare planerar, organiserar och prioriterar du arbetet på ett effektivt sätt samt är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.


Välkommen in med din ansökan!

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-04-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sara Nyström
Enhetschef
Telefon: 060-181747

Agneta Eriksson
Vårdförbundet


Tillbaka till toppen