Intensivvårdssjuksköterska till IVA/IMA, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Intensiv/Intermediärvårdsavdelningen är en del av länsverksamhet Operation och intensivvård där cirka 40 medarbetare jobbar på intensivvårdsavdelningen och uppvaket i Sollefteå. På vår arbetsplats arbetar anestesiläkare, IVA-sjuksköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor tillsammans i vården runt patienten.

Nu söker vi en intensivvårdssjuksköterska till vår verksamhet. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Intensiv/Intermediärvårdsavdelningen vårdar patienter som är i behov av intensivvård samt patienter där vårdbehovet överskrider det som inte kan tillgodoses på vanlig vårdavdelning. På avdelningen ingår även post-op/uppvaket som är en del av länsverksamhet anestestesi/operation/intensivvård. Som intensivvårdssjuksköterska kommer du att arbeta i ett team med en undersköterska med sedvanliga arbetsuppgifter för intensivvårdssjuksköterska på vår avdelning.

Vår avdelning beskrivs av många som en arbetsplats med en familjär känsla. Kommer du som ny kollega får du en individanpassad inskolning med erfaren kollega. Vår personalgrupp har en positiv tro på vår avdelning och vi vill tillsammans utveckla den samt oss själva.

Du har idag möjlighet att påverka ditt schema då vi tillämpar önskeschema. Vår personalgrupp har en positiv tro på avdelningen och vill tillsammans ständigt utveckla både avdelningen och sig själva.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård eller anestesi. Du behärskar svenska i tal och skrift. Tidigare arbetslivserfarenhet från akutsjukvård eller IVA-vård ses som meriterande.

För oss är dina personliga kompetenser viktiga. Vi tror att du är en trygg och stabil person med god självinsikt och som gärna är självgående i ditt arbete. Du är flexibel genom att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. För rollen krävs att du hanterar stressiga situationer på ett kontrollerat sätt och har förmåga att fokusera på rätt saker. Du har en positiv inställning och en god social förmåga, där du samarbetar bra med andra kollegor.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-04-25
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Eva Lodin
Vårdförbundet
Telefon: 072-4626664

Beatrice Lundberg
Enhetschef
Telefon: 073-0857426


Tillbaka till toppen