Distriktssköterska/sjuksköterska till Hälsocentralen Kramfors

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Väster har ett sjukhus, fem regiondrivna hälsocentraler samt Livsstilsmedicin Österåsen. I området finns de två kommunerna Sollefteå och Kramfors. Väster har cirka 300 medarbetare och tre verksamhetschefer.

Hälsocentralen Kramfors är kommunens största hälsocentral och ligger belägen i centrala Kramfors. Hos oss har vi allting samlat under ett tak och vi har en stor kunskapsbank i form av vår erfarna personal. Vi har en fullvärdig familjecentral med väl utvecklat samarbete mellan mödra- och barnhälsovård samt kommunens verksamhet i den öppna förskolan.

Nu söker vi på Hälsocentralen i Kramfors en distriktssköterska/sjuksköterska till vår enhet. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill bli vår kollega och en förstärkning i vårt team. Hos oss är ditt huvuduppdrag självständigt mottagningsarbete med egna patienter och telefonrådgivning. Till stöd finns teamet med läkare, undersköterskor, fysioterapeut/sjukgymnast, psykolog, kurator, arbetsterapeut samt rehabkoordinator. Vi dokumenterar i NCS Cross och arbetstiden är dagtid.
Du som söker är legitimerad sjuksköterska eller med specialistutbildning distriktssköterska. Du pratar både svenska och engelska och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av primärvården. Du ser positivt till förändringsarbete och att ta ansvar för detta.

Viktiga personliga egenskaper som vi värdesätter är förmågan att arbeta strukturerat där du på ett självständigt och effektivt sätt kan planera ditt arbete samtidigt som du är flexibel. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Att samarbeta och ge både patienter och kollegor ett respektfullt, positivt och gott bemötande är för oss på Hälsocentralen en självklarhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi arbetar löpande med urvalsarbetet, så sök redan idag, Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-18
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Thomas Karolin
Tf. hälsocentralschef
Telefon: +4661286085

Eva Lodin
Vårdförbundet
Telefon: 072-4626664


Tillbaka till toppen