Sjuksköterska till 1177

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Hälso- och sjukvården ställer om till nära vård för att kunna möta framtida behov och förväntningar. Konkret innebär det att mer vård kommer att bedrivas närmare invånarna genom öppna och flexibla vårdformer. Invånarna ska ha större möjligheter att vara delaktig i sin egen vård utifrån ett personcentrerat arbetssätt. Istället för att patienten måste göra sig tillgänglig när det passar organisationen så ska vården göras tillgänglig när det passar patienten.

1177 på telefon är en nationell tjänst som bedrivs dygnet runt i alla landsting/regioner i Sverige. Vi ansvarar för sjukvårdsrådgivning i hela Region Västernorrland under dygnets alla timmar. Vi samverkar även med Västerbotten, Norrbotten och Jämtlands sjukvårdsrådgivningar vissa tider på dygnet

Vi söker nu två nya kollegor. Tjänsten avser tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vill du prova på utmaningar och arbeta i en ständig lärande och utvecklande miljö? Då är 1177 rådgivning rätt arbetsplats för Dig!

Arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta i en spännande verksamhet som är i ständig utveckling. Arbetet är omväxlande och roligt. Vi arbetar med kvalificerad rådgivning, gör medicinska bedömningar och hänvisar till rätt vårdinstans. Till din hjälp i arbetet har du ett kvalitetssäkrat symtombaserat nationellt beslutsstöd och följer en strukturerad samtalsprocess.

Som nyanställd genomgår du ett gediget introduktionsprogram med både teoretisk och praktisk utbildning. Vi är måna om att skapa så goda förutsättningar som möjligt för att våra sjuksköterskor ska känna sig trygga i sin roll.
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera års yrkeserfarenhet. Meriterande är utbildning i Öppen hälso- och sjukvård eller annan specialistutbildning. Har du erfarenhet av mottagningsarbete och telefonrådgivning ser vi det som meriterande samt om du arbetat med digital rådgivning tidigare. Du som söker talar flytande svenska samt behärskar engelska i tal och skrift. Har du ytterligare språkkunskaper ses dessa som meriterande.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Vidare är du lojal och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål, policyer och riktlinjer. Du är kvalitetsmedveten och lägger stor vikt vid att leva upp till mål och kvalitetsstandard.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-20
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kristina Malmsten Pedersen
Enhetschef
Telefon: +4660182591

Carina Nilsson
Vårdförbundet
Telefon: 0703489299


Tillbaka till toppen