Fysioterapeuter till Rehabiliteringsenheten, Sollefteå

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Väster har kommunerna Kramfors och Sollefteå som upptagningsområde och är tillsammans med närsjukvårdsområde norr och söder regionens organisation för att ge den vård som invånarna behöver ofta.

I Närsjukvårdsområde Väster ingår förutom 5 hälsocentraler, verksamheter på Sollefteå sjukhus, akutmottagning, medicin, kardiologi, geriatrik och rehabilitering och neurologi samt länsövergripande uppdrag. Länsuppdragen är 1177 (vårdguiden på telefon), Ungdomsmottagningarna, FBHV (Föräldra- och barnhälsovårdspsykologerna), Barn och ungdomsentrén 7-17 år psykisk hälsa och Livsstilmedicin Österåsen.

Närsjukvårdsområde Väster har i uppdrag att ge patienterna vård i en sammanhållen vårdkedja som innefattar en väl utvecklad och fördjupad samverkan med länssjukvård, övriga sjukhusspecialiteter och kommuner inom det geografiska området.

Närsjukvårdsområde Väster har cirka 300 medarbetare och 4 verksamhetschefer.

Rehabiliteringsenheten består av sex arbetsterapeuter, åtta fysioterapeuter/sjukgymnaster, tre kuratorer, två logopeder, två dietister samt två rehabassistenter. I fysioterapins uppdrag ingår arbete på vårdavdelningar, dagrehabilitering samt mottagningsverksamhet enskilt och i grupp. Vi har också ett nystartat team för strokerehabilitering i hemmet.

Till vårt team söker ni nu en fysioterapeut för tillsvidareanställningar, med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som fysioterapeut innebär ett varierande arbete mellan dagrehab och medicinavdelning med bland annat inriktning mot stroke. Arbete i strokehemrehabteam kan periodvis också ingå i arbetsuppgifterna. Vi arbetar teambaserat där du som fysioterapeut samarbetar tillsammans med arbetsterapeut, logoped och kurator.

Arbetsgruppen på vår enhet har bra stämning och du kommer att ha flera erfarna kollegor som bidrar med kompetens och som bollplank och stöd i din vardag. Möjlighet till fortbildning finns naturligtvis också.
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/ sjukgymnast. Har du erfarenhet av arbete som fysioterapeut är det meriterande för tjänsten. Du har god kunskap av det svenska språket i både tal och skrift. Behärskar du engelska är det meriterande. Körkort B erfordras.

För att lyckas i rollen ser vi att du är trygg, stabil och har god självinsikt. Rollen ställer krav på flexibilitet, att du är lojal och utifrån att vi arbetar i team ser vi att det även är av stor vikt att du att du besitter en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-11
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Johannes Burström
Enhetschef
Mobiltelefon: +46702286092

Annefrid Åberg
Fysioterapeuterna
Telefon: 0620-193 35


Tillbaka till toppen