Diabetessköterska till Hälsocentralen Ånge

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Primärvården Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Primärvården är grunden för hälso och sjukvården. Vi erbjuder ett varierande arbete i första linjens vårdnivå. Vår hälsocentral ligger tio mil från närmsta sjukhus mellan hav och fjäll. Vi har ca 4800 listade patienter och ett antal olika professioner som är verksamma. Vi är ett glatt arbetslag och arbetar i trivsamma lokaler. Att arbeta i glesbygden innebär att vi är mycket lösningsfokuserade och vi arbetar personcentrerat.

Vi söker distriktssköterska/legitimerad sjuksköterska med inriktning diabetesvård till Hälsocentralen Ånge. Tjänsten avser en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som diabetessköterska är du dirigenten som håller samman diabetesvården på hälsocentralen. Du ansvarar för planering, uppföljning och behandling av diabetespatienterna. Du kommer att ha en samordnande roll för diabetesvården. Regelbunden intern och extern kompetensutveckling erbjuds kontinuerligt och efter behov. Introduktionen anpassas utifrån dina behov.
Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska/legitimerad sjuksköterska med kompetens inom diabetesvård. Har du tidigare erfarenhet inom primärvård med diabetespatienter är det meriterande. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. B körkort är ett krav för tjänsten.

Vi ser att du är självgående, noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du har god förståelse för hur andra tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Gillar du ett varierande arbetssätt där din kompetens tillvaratas är du kanske en i vårt arbetslag inom kort.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi arbetar löpande med urvalsarbetet, så sök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-07-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Rönningås
Enhetschef
Mobiltelefon: 076-134 11 86

Else-Marie Törngren Dwindt
Vårdförbundet
Mobiltelefon: 070-338 15 46


Tillbaka till toppen