Sjuksköterskor till Region Västernorrland

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Vi söker nu sjuksköterskor till Närsjukvårdsområde Söder samt Länssjukvård Somatik. Anställningarnas omfattning, anställningsperiod och sysselsättningsgrad sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska inom Region Västernorrland kommer du att utföra sedvanliga uppgifter för yrket på vårdavdelning.
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har arbetslivserfarenhet av arbete på vårdavdelning. Du har kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person ser vu att du är självgående och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du är lugn och stabil och samarbetar väl tillsammans med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-04
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner


Tillbaka till toppen