Sjuksköterska till Barn- och ungdomspsykiatrin, Örnsköldsvik

Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

På Barn- och ungdomspsykiatrin tar vi emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder som bland annat bygger på systemiskt, psykodynamiskt och kognitivt synsätt. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst. Hos oss arbetar förutom sjuksköterskor även psykologer, kuratorer, arbetsterapeut, medicinska sekreterare, enhetschef samt specialistläkare i ett smidigt och välfungerande team.

Här kommer du till en arbetsplats med bred kompetens inom det barnpsykiatriska specialistområdet. Du får goda möjligheter att fördjupa dina kunskaper i det kliniska arbetet samt möjligheter till vidareutbildning.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss kommer stor del av ditt arbete att rikta sig mot att hjälpa barn och ungdomar med NPF-problematik och deras familjer. I tjänsten kommer du att arbeta som mottagningssköterska och fortlöpande genomföra uppföljning och medicinska kontroller av patienter som behandlas för ADHD. Samarbete med andra vårdgivare inom barn- och ungdomsvård, skola, socialtjänst m.fl. ingår som naturliga delar i arbetet.

 • Sedvanliga arbetsuppgifter vid medicininsättning och uppföljning samt gruppverksamhet
 • Samverkan med olika aktörer så som vårdgrannar, socialtjänst, skola
 • Vara stödjande till patient/föräldrakontakter och ge rådgivning gällande ex. sömn, struktur och vardagsfunktion
 • TeleQ-ansvar i roll som mottagningssjuksköterska

Vi söker dig som

 • Är legitimerad sjuksköterska
 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du

 • Är vidareutbildad till psykiatrisjuksköterska eller barnsjuksköterska
 • Har arbetslivserfarenhet inom psykiatrin
 • Har tidigare erfarenhet av arbete med målgruppen

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper

 • Självgående
 • Omdöme
 • Lojal
 • Strukturerad

Region Västernorrland

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Vi tillämpar registerkontroll av belastningsregister samt drogtest innan beslut om anställning.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-07-19
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Patrik Järnberg
Rekryterande chef
Mobiltelefon: +46730776025

Penny Mills
Vårdförbundet
Mobiltelefon: 073 643 56 22


Tillbaka till toppen