Arbetsterapeut till Habilitering Unga och vuxna, Sundsvall

Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Vill du jobba med frågor som handlar om att hjälpa våra patienter att klara övergången från ungdom till av klara av sitt vuxna liv? Då är du den nya medarbetaren som vi på Habiliteringsmottagningen i Sundsvall söker!

Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Habiliteringen i Västernorrland är en länsgemensam verksamhet som har cirka 100 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik. Habiliteringens målgrupp är personer med varaktiga funktionsnedsättningar där de största grupperna är utvecklingsstörning, autism samt cerebral pares. Vi arbetar i barn/ungdom/vuxen-team med tvärvetenskaplig inriktning som representerar medicinsk, neuropsykologiskt, social och pedagogisk inriktning.

Vi söker nu en arbetsterapeut för vikariat på heltid under perioden 2024-08-26 till och med 2024-12-31 med möjlighet till förlängning. Som arbetsterapeut blir du en viktig del i vårt team där vi alla hjälps åt med våra gemensamma patienter. Placeringsort Sundsvall. Intervjuer sker löpande.

Arbetsuppgifter

 • Göra utredningar och bedömningar
 • Behandlingar
 • Hjälpmedelsutprovningar
 • Uppföljningar
 • Information, rådgivning, handledning, samverkan och utbildning till nätverk och personal.

Vi söker dig som

 • Är legitimerad arbetsterapeut
 • Har B-körkort

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper

 • Stabil
 • Flexibel
 • Strukturerad
 • God samarbetsförmåga

Region Västernorrland

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Vi tillämpar registerkontroll av belastningsregister innan beslut om anställning.

Är du vår nya kollega? Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-12
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Karin Nordström
Rekryterande chef
Mobiltelefon: +46730224731

Madeleine Andersson
Sveriges Arbetsterapeuter
Mobiltelefon: 060-182914


Tillbaka till toppen