Tandhygienist till Specialisttandvården, Sundsvall

Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden. Parodontologi tillhör specialistkliniken vid Specialisttandvården Sundsvall Centrum. Där bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom området endodonti, parodontologi, bettfysiologi, protetik. Vi som jobbar på Specialisttandvården är cirka 70 medarbetare och vi behandlar remitterade patienter, både vuxna och barn, från länets folktandvårds- och privattandläkare samt från sjukvården.

Som tandhygienist hos oss är du en del av ett team och arbetar i ett nära samarbete med specialisttandläkare och ST-tandläkare samt två tandsköterskor, på en avdelning under uppbyggnad med ambitionen att växa. Vi lägger stort fokus på utveckling och lärande i tjänsten och du kommer att få möjlighet till kompetenshöjning i form av utbildning, auskultationer och seminarier i tjänsten.

Arbetsuppgifter

 • Utföra behandlingar och profylax
 • Utbilda och ge information till Folktandvårdens tandhygienister

Vi söker dig som

 • Är legitimerad tandhygienist
 • Har minst 2 års arbetslivserfarenhet som tandhygienist
 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du

 • Har gått någon form av ledarskapsutbildning
 • Har erfarenhet av motiverande samtal (MI)

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper

 • Kvalitetsmedveten
 • Flexibel
 • Självständighet
 • Serviceinriktad

Region Västernorrland

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jonathan Nilsson
Rekryterande chef
Mobiltelefon: +46737244554

Siv Sundlöf
Vision


Tillbaka till toppen