Distrikts-/Sjuksköterska till Hälsocentralen Sollefteå

Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Hälsocentralen i Sollefteå är en av de fem hälsocentralerna i Verksamhetsområdet Primärvård Sollefteå/Kramfors och är den näst största hälsocentralen inom Region Västernorrland. Vid Hälsocentralen Sollefteå är vi är ett team på cirka 30 medarbetare med många olika kompetenser inom hälso-och sjukvård. Vi arbetar dagligen för att hjälpa invånarna på orten och tillsammans strävar vi mot att uppnå vår vision om "liv, hälsa och hållbar utveckling i Västernorrland". Verksamheten arbetar just nu med projektet "God och nära Vård".

Vi söker just nu två distrikts-/sjuksköterskor för tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder ett intressant arbete med bra arbetstider, enbart dagtid måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

  • Mottagningsarbete
  • Telefonrådgivning
  • Implementering av ny digital teknik

Vi söker dig som

  • Är legitimerad sjuksköterska
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande för tjänsten om du

  • Är utbildad distriktssköterska

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper

  • Flexibel
  • God samarbetsförmåga
  • Självgående

Region Västernorrland

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-18
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Joel Hellgren
Rekryterande chef
Mobiltelefon: +46730604407

Eva Lodin
Vårdförbundet
Mobiltelefon: +46724626664


Tillbaka till toppen