En modell av en axelled i närbild mot en grå bakgrund.

Anatomi/fysiologi Rörelseapparaten, distans 25%

OBS! Inställd kurs

Kursen pausas och kommer inte att erbjudas under läsåret 2023/2024. Förhoppningsvis har vi möjlighet att genomföra kursen återigen under 2024.

Kursen vänder sig till dig som vill lära dig mer om din kropp, främst skelettet och muskulaturen, och som kanske vill studera ämnet vidare på högskola. Kursen går på kvartsfart och på distans.

En kurs i anatomi/fysiologi med betoning på rörelseapparaten. Kursens innehåll ger en bra grund för dig som tänker studera ämnet på högskola, utbilda dig till terapeut eller är intresserad av människokroppen och dess funktion i största allmänhet.

Kursen går på distans med en studietakt på cirka 10 timmar per vecka (25%). Undervisningen är avgiftsfri, kursmaterial betalar du själv. Kursintyg utdelas efter godkänd avslutad kurs.

Arbetssätt

Vi arbetar med utskick i form av instuderingsfrågor, inlämningsuppgifter, diskussionsfrågor samt hemskrivningar och redovisningar på nätet. Vi träffas via utbildningsplattformen Teams där vårt så kallade klassrum finns. Viss datavana krävs.

Kontaktuppgifter till kursansvarig

Jenny Martinell

Telefonnummer: 072-218 31 09

E-postadress: jenny.martinell@rvn.se


Tillbaka till toppen