Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Logoped till Habiliteringsmottagning, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
Länsverksamhet Habiliteringen i Västernorrland är en länsgemensam klinik bestående av ca 100 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik. Habiliteringens målgrupp är personer med varaktiga funktionsnedsättningar där de största grupperna är utvecklingsstörning, autism samt
cerebral pares. Vi arbetar i barn/ungdom/vuxen- team med tvärvetenskaplig inriktning som representerar medicinsk, neuropsykologiskt, social och pedagogisk inriktning.

Arbetsuppgifter

På Habiliteringskliniken länet arbetar det fyra logopeder varav två är placerade i Sundsvall. Som logoped arbetar du med logopediska bedömningar, behandlingar samt uppföljning av dessa. I arbetet utgår vi från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Arbetet sker i team där personal med medicinsk, pedagogisk, psykologisk och social kompetens samverkar. De största frågeställningarna som du kommer att stöta på är ät- och svälj problematik och alternativ kommunikation.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som är legitimerad logoped och vill arbeta i ungdom/vuxenteam. Erfarenhet av arbete på Habilitering eller med vår målgrupp är meriterande men det viktigaste är att du har ett gott bemötande, arbetar självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.

Som klinik satsar vi mycket på utbildning då vi är en kunskapsbärande verksamhet.
Tjänsten är i första hand ett vikariat på 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Välkommen med din ansökan, Vi hoppas att just Du vill bli vår framtida medarbetare!
Vid eventuell anställning ska du ha med dig ett utdrag från Polisens belastningsregister, register 442:14.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-04-15
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kerstin Skagius
Enhetschef
Telefon: 060-182995
Mobiltelefon: 072-5615679

Elisabeth Haraldsson
SACO
Telefon: +4660181543