Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare till kirurg, urolog och ÖNH kliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet kirurgi, urologi och öron-, näsa, hals i Västernorrland är en länsgemensam klinik som har ca 300 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik. Verksamheten riktar sig inom kirurgi och somatiska sjukdomar.

I Sundsvall på sekretariatet finns 17 medicinska sekreterare och 3 SVF-koordinatorer. Vi utför administrativa sysslor för kirurg, urolog och öronklinikerna.

Vi söker nu medicinska sekreterare till vår länsverksamhet. Tillträde 20-08-31 eller enligt överenskommelse. Vi kan komma att tillämpar 6 månaders provanställning.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av varierande administrativa uppgifter som innebär exempelvis att hjälpa personal och patienter via telefon, posthantering, diktat-/journalskrivning och diagnosregistrering. Vi arbetar i vårdsystem NCS Cross, Orbit, Medspeech, EyeDoc, NCS beställning och svar och RIS med mera.

Du blir en viktig del av verksamheten och du får ett varierande arbete. Arbetstider är dagtid, måndag-fredag. Vi är ett trevligt gäng som har varierande och roliga arbetssysslor. Vi erbjuder ett flexibelt arbete med pausgympa dagligen med få undantag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare eller motsvarande. Även du som utbildar dig till medicinsk sekreterare kan söka detta sommarvikariat. Du som söker behärskar det svenska språket i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskap i NCS Cross, Medspeech och Orbit. Har du arbetslivserfarenhet från yrket och/eller inom service är det meriterande för vikariatet.

Du som söker är en trygg och stabil person med ett flexibelt förhållningssätt. Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Du agerar i linje med fattade beslut, mål och riktlinjer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-05-05
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marita Granström
Vision
Telefon: +4660182273

Ylva Harr
Vision
Telefon: +4660181642