Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Psykolog till BUP-mottagning, Härnösand

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.


Barn och ungdomspsykiatri har cirka 120 medarbetare, och mottagningar i Härnösand, Sollefteå, Sundsvall/Ånge och Örnsköldsvik. I Sundsvall bedrivs också dagverksamhet i egen regi och slutenvård i samverkan med vuxenpsykiatrin och barn- och ungdomsmedicin.
Länskliniken är just nu inne i ett kreativt utvecklingsskede för att möta behoven från invånarna på ett effektivare sätt samt utveckla gemensamma rutiner för länet. Mottagningen i Härnösand är en del av den stora länskliniken. Därmed finns möjlighet att ta del av vad den har att erbjuda, men samtidigt åtnjuta de fördelar som finns med att vara en liten mottagning med god sammanhållning, stöd och flexibilitet.

BUP behandlingsmottagning Härnösand består av psykologer och kuratorer. Sjuksköterska, läkare, arbetsterapeut samt medicinsk sekreterare har del av sin arbetstid förlagd till mottagningen.

Hos oss får du en god arbetsmiljö med möjlighet till flextid och friskvård på arbetstid. Du kommer att ha tillgång till intern, extern handledning och möjligheter till vidareutbildning. Vi erbjuder även individanpassad inskolning.


Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär både utrednings, diagnostik och behandlingsarbete. Psykologen planerar och genomför självständigt sina insatser, men arbetar ofta i par tillsammans med kurator, psykolog eller läkare. Konsultation och utbildningsinsatser till personalgrupper, samarbete med andra vårdgivare och organisationer ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Meriterande är om du har barnpsykiatrisk specialistkompetens. Vi ser att du som söker har tidigare arbetslivserfarenheter av arbete som psykolog, alternativt snart är klar med din praktisk tjänstgöring som psykolog. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift, behärskar du även engelska är detta meriterande.

Du som söker har förmågan att se till helheten och tar hänsyn till det större perspektivet. Som person är du lojal och har en god samarbetsförmåga. Du arbetar strukturerat och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.

Efter eventuell intervju kommer oöppnat kuvert med utdrag från Polisens belastningsregister begäras.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-05-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anette Östman
Vårdförbundet
Telefon: +46605310002

Karin Nordhage
SACO
Telefon: +4661184485