Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandhygienist till Folktandvården Höga Kusten

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Höga Kusten kliniken ligger nära hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv. Kliniken bildar ett verksamhetsområde med tre andra kliniker, Kramfors, Härnösand, och Sollefteå. Vi är 9 medarbetare, 2 tandläkare, 2 tandhygienister och 5 tandsköterskor på kliniken. Du kommer till en klinik med ett bra samarbete och med erfarna kollegor.

Vi söker en tandhygienist till Folktandvården Höga Kusten på ett vikariat under ett år framåt.

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att få arbeta både med barn- och vuxentandvård. Dina arbetsuppgifter innehåller uppsökande verksamhet och du behandlar personer med olika funktionsnedsättningar samt speciella behov av stöd. Andra arbetsuppgifter är utförande av undersökningar, förebyggande munhälsovård och behandling av vissa tandsjukdomar. Du arbetar självständigt med patienten och i team med tandläkare och tandsköterskor.

Vi har ett utvecklat introduktions- och handledningsprogram för att du redan från första dag ska känna dig omhändertagen och som en i laget.
Hos oss har du givetvis goda utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet men om du är nyutexaminerad finns det bra stöd hos erfarna kollegor. Du som söker behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Som person ser vi att du är trygg, stabil och kontrollerad i stressiga situationer för att kunna fokusera på rätt saker. Du är van att samarbeta med andra och lyssnar, kommunicerar och löser eventuella problem på ett konstruktivt sätt. Det är viktigt att du har ett gott bemötande samt ett stort intresse av att vilja hjälpa andra, både patienter och kollegor. För dig är kvaliteten på ditt arbete viktigt, därför ser vi gärna att du är noggrann.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

På grund av rådande omständigheter finns möjlighet till videointervju.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-06-07
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anita Fahlen
Enhetschef
Telefon: +4661286179

Marie Englund-Lindberg
SRAT
Telefon: +4660149870
Mobiltelefon: 070-191 70 92