Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Psykologer till neuropsykiatriska affektiva mottagningen (NPA), Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Psykiatri har tre utbudspunkter, Sundsvall/Härnösand, Örnsköldsvik och Kramfors/Sollefteå. Det finns 7 psykiatriska vårdavdelningar och 9 psykiatriska öppenvårdsmottagningar i länet. Klinikens målgrupp är personer från 18 år och uppåt med psykiatrisk sjukdom eller psykisk ohälsa som kräver psykiatrisk specialistkompetens. Den specialiserade psykiatrin arbetar främst med prevention, diagnostik, vård och behandling av psykisk sjukdom och allvarligare psykiska störningar. All jourverksamhet kvällar och helger samt all tvångsvård sker i Sundsvall och omfattar även Härnösand, Kramfors, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi söker nu två psykologer till Neuropsykiatriska affektiva mottagningen (NPA).

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är utrednings- och behandlingsarbete, terapeutisk samtalsbehandling och stöd individuellt och/eller i grupp inom ramen för personlig kompetens. Andra förekommande arbetsuppgifter är metod- och kvalitetsarbete samt patientjournalföring och dokumentation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Erfarenhet av olika psykologiska behandlingsmetoder samt utredning är önskvärt. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är behandlingsarbete, terapeutisk samtalsbehandling och stödsamtal både individuellt och/eller i grupp inom ramen för personlig kompetens - och neuropsykiatriska utredningar.

Vi erbjuder dig:
Ett positivt och öppet arbetsklimat med kompetenta kollegor och handledare.
Goda möjligheter till utbildning och kompetensutveckling.
Friskvård - både i form av friskvårdslokaler och friskvårdstimme varje vecka.
Vi söker dig som är nyfiken och intresserad av psykiatriskt teamarbete. Dig som har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar för en god samverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-08-09
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kristine Lokrantz
Enhetschef
Telefon: +4660183907

Johan Thelander
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4661184442