Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Uppvakningsavdelningen (UVA), Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
Uppvakningsavdelningen (UVA) är en del av Intensivvårdsavdelningen (IVA) i Sundsvall. På avdelningen arbetar läkare, specialistsjuksköterskor, undersköterskor och fysioterapeuter i nära samarbete. På UVA observeras patienterna med fokus på andning, cirkulation och smärta som behandlas vid behov. Hos oss vårdas både planerade och akut opererade patienter.

Vi erbjuder en gedigen inskolning, ett utmanande och varierat arbete samt goda utvecklingsmöjligheter för den intresserade. Det finns även möjlighet att hospitera på IVA.

Arbetsuppgifter

På UVA arbetar såväl grundutbildade som specialistutbildade sjuksköterskor tillsammans med undersköterskor och vi har ett nära samarbete med Intensivvårdsavdelningen, Operation och Dagkirurgin. Arbetet motsvarar sedvanliga arbetsuppgifter på uppvakningsavdelning. Arbetstiderna är måndag till fredag, dag och kväll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, vi ser gärna att du har ett intresse utav intensivvård. Erfarenhet från postoperativ vård är meriterande. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt, du har en positiv attityd och en förmåga att arbeta självständigt. Vi förväntar oss även att du är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt besitter förmåga till snabba och korrekta bedömningar och beslut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker nu två stycken för vikariatsanställningar 20200901-20200831.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-08-16
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Boson
Enhetschef
Telefon: +4660182074
Mobiltelefon: 076-1299794

Mikael Åsén
Enhetschef
Telefon: +4660181176
Mobiltelefon: +46705495901

Marie Söderlund
Vårdförbundet
Telefon: 060-181114