Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Länsverksamhet Psykiatri avd 51, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
Avdelning 51 inom Länsverksamhet Psykiatri i Sundsvall, är inriktad mot psykiatrisk intensivvård (PIVA) och den främst förekommande vårdformen är
LPT. På avdelningen arbetar sjuksköterskor, skötare och läkare tätt tillsammans och sammanhållningen på avdelningen är mycket god.

Avdelning 51 söker nu två sjuksköterskor!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på avdelning 51 kommer du att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med omväxlande arbetsuppgifter. Du kommer att utveckla din färdighet som lagspelare, samtidigt som du kommer att fatta självständiga beslut. I det patientnära arbetet vägleder och stödjer du patienterna i att upptäcka och utveckla sina egna resurser samt hantera symptomen av sjukdomen. Som sjuksköterska får du ett spännande och varierande arbete, där du både arbetar självständigt samt ingår ett multiprofessionellt psykiatriskt vårdteam med god sammanhållning. Det är en fördel om du tycker att det är roligt att hålla flera bollar i luften samtidigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du vidareutbildning i psykiatri är det meriterande. Du är trygg som person och har en god samarbetsförmåga. Du är noggrann och driven och förmår planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi förutsätter att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med patienten i fokus. Vi har individuell lönesättning och har kompetenstrappa för vår sjuksköterskor.

Vill du tänka nytt och bidra till framtidens lösningar? Då är det dig vi söker!
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-07
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Theresa Nordström
Enhetschef
Telefon: 073-2753358

Vladimir Drybcak
Vårdförbundet