Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska för Sommarvikariat till Medicin Avd 2, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Medicinavdelning 2 i Örnsköldsvik, är en medicinavdelning med inriktning mot hematologi njursjukdomar samt internmedicin. Vi arbetar i två olika arbetslag där varje sjuksköterska ansvarar för omvårdnad, läkemedelshantering och genomförande av beslutad behandling.

Nu söker vi sjuksköterskor för sommarvikariat till oss på medicinavdelning 2 i Örnsköldsvik. Sommarvikariaten avser perioden 2021-06-01-2021-08-22 där tillträde sker enligt överenskommelse. Möjlighet till tillsvidareanställning finns.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss på avdelning 2 kommer dina arbetsuppgifter att bestå av dagligt omhändertagande av hematologiska och allmänmedicinska och njursjuka patienter. Du kommer att hantera läkemedel (tabletter, injektioner, infusioner), arbeta med omvårdnad, riskbedömningar, utredningar och uppföljningar. Du kommer även att arbeta med nutrition & aktivitet. Vi utför transfusioner (blod, trombocyter & plasma), genomför provtagningar av blod och hanterar centrala och perifera infarter vi har även PD patienter. Som sjuksköterska arbetar du i team med läkare, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator samt dietist. Dina arbetstider när du börjar hos oss innebär tjänstgöring dag och kväll samt varannan helg. Din Introduktion kommer att ske av erfarna sjuksköterskor som arbetar på avdelningen.

Vår arbetsgrupp präglas av individer i olika åldrar, män och kvinnor som strävar efter en gemensam värdegrund, där engagemang och delaktighet står i fokus för den vård vi ger. Hos oss är de viktigt med en personcentrerad vård med patienten i fokus och det är därför viktigt med ett bra teamarbete mellan våra olika kompetenser i gruppen. För att optimera patienternas behandling och rehabilitering genomför vi teamrond en gång/vecka med en rad olika professioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller du som är sjuksköterskestuderande i väntan på legitimation. Krav för tjänsten är svenska i tal och skrift. Erfarenhet av hematologi och njurmedicin sen tidigare är meriterande.

Du som söker har en förmåga att se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Vidare arbetar du bra med andra kollegor och har en god empatisk förmåga. Du är strukturerad då du kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Är du intresserad av att bli vår kollega?
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer, så ansök redan idag! Välkommen!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Lundin
Enhetschef
Telefon: +4666089194

Victoria Asplund
Vårdförbundet
Telefon: 073-2710282