Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska, inriktning reumatologi, Specialistmottagningen, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

Specialistmottagningen vid Sollefteå sjukhus tillhör för närvarande länsverksamhet Ortopedi, men från och med 2021 Närsjukvårdsområde Väster. Här arbetar flera olika yrkeskategorier i nära samarbete. Verksamheten består av följande mottagningar: ortopedi-, kirurgi, medicin-, hud-, diabetes-, AK-mottagning och Dagvård. Till verksamheten hör även skopienheten samt fys lab.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjuksköterska som kommer att arbeta i huvudsak med inriktning mot Reumatologi. Som mottagningssköterska ansvarar du för läkemedelsinformationer, undervisning i injektionsteknik, bedömning och signering av provsvar i samråd med läkare, E-tjänster i 1177 och medicinsktelefonrådgivning via Tele Q.

Vi erbjuder arbete dagtid, måndag till fredag. Som sjuksköterska på Specialistmottagningen arbetar du självständigt och med varierande arbetsuppgifter, både patientnära och administrativt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift, kunskap i andra språk är meriterande. Erfarenhet av arbete i mottagningsverksamhet ses som meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan.

Tycker du om ett varierat arbetssätt och vill vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-01-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ing-Britt Pålsson
Enhetschef
Telefon: +4662019081

Eva-Lena Mårdz
Vårdförbundet
Telefon: 0620-19220

Anna Stattin
Vårdförbundet
Telefon: 0620-19398