Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Intresseanmälan sjuksköterskor för vaccinering mot Covid-19

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Region Västernorrland förbereder sig för vaccinationen mot covid-19 i Västernorrland. Vi välkomnar tacksamt hjälp från dig som är sjuksköterska eller specialistutbildad sjuksköterska som vill bidra med din kompetens under en begränsad tid och som vill göra skillnad. Vi behöver dig!

Ni är många som redan har hört av er till oss som vill ställa upp och hjälpa till, det gläder oss! Vi arbetar med att planera och kartlägga vaccinationsarbetet och vi tar tacksamt emot fler som önskar ställa upp i detta viktiga arbete. Är du kanske pensionerad sjuksköterska? Eller du kanske är utbildad sjuksköterska men som idag arbetar i annat yrke men som vill hjälpa till under rådande pandemi? Då behöver vi din hjälp!

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i våra vaccinationsteam i länet och hjälpa till vid vaccineringen mot covid-19. Arbetsuppgifterna innefattar beredning, ordination, administration samt registrering av Covid-19-vaccin i enlighet med gällande rutiner och riktlinjer.

Vi erbjuder timanställning under överenskommen period. Arbetet är förlagt främst till vardagar dagtid men även på kvällar/helger vid behov. Vi söker i första hand dig som kan arbeta i större omfattning (helst heltid) men det kan komma att bli aktuellt med mindre omfattning också framöver. Startdatum sker enligt överenskommelse utifrån vaccinationsplaneringen.

I samband med din intresseanmälan kommer du att få besvara ett antal urvalsfrågor som exempelvis vilken ort, period och omfattning som du kan arbeta.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller specialistutbildad sjuksköterska. Har du erfarenhet av vaccinationer är detta meriterande men inget krav.

Viktigt att du anger i din ansökan om du har behörighet att ordinera vaccin eller ej.

Då läget är ansträngt i sjukvården önskar vi primärt sökanden som just nu inte arbetar i slutenvården.

Vi tar tacksamt emot din intresseanmälan snarast då urvalsarbetet sker löpande. Om behov av just din kompetens uppstår kan du komma att bli kontaktad.

Vi hoppas du vill hjälpa till!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Allmän visstidsanst

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ann Wiljelöf
HR-konsult

Åsa Holgersson
Vårdförbundet
Telefon: 070-0886703