Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till rättspsykiatriska regionkliniken avd 95, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Rättspsykiatriska regionkliniken är i dag en av landets största kliniker för vård av patienter överlämnade enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT). Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar.

Avdelning 95 är förlagd på Rättspsykiatriska regionkliniken i Nacksta och har 13 vårdplatser.
Nu söker vi en sjuksköterska till vår verksamhet för en vikariatsanställning under perioden 2021-06-01 tom 2021-12-31.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss är det viktigt att du har ett stort intresse för människor och att du har tålamod och förmåga att sätta dig in i andra människors situation. I din profession deltar du i planering, utvärdering, genomförande av omvårdnadsåtgärder samt hanterar läkemedelsadministration. Fortsatt deltar du i riskbedömningar, vårdplaneringar och funktionsbedömningar. Inom RPK arbetar vi med kontaktmannaskap där du som sjuksköterska har ett omvårdnadsansvar. Vi använder oss av kompetenstrappa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Har du vidareutbildning inom psykiatri och erfarenhet av psykiatrisk vård ses det som meriterande.

För oss är dina personliga kompetenser viktiga. Vi ser därför att du är en trygg och stabil person med god självinsikt. Du är självgående genom att du tar ansvar för din uppgift och strukturerar och driver ditt arbete framåt och gör detta på ett organiserat och effektivt sätt. Du trivs i samarbetet med andra och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen.

Är du den vi söker?
Välkommen med din ansökan!

Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.
Vill du veta mera, gå in på vår hemsida http://www.rpksundsvall.se/

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-02
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Wallner, Peter
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950

Lindstein, Tony
Enhetschef
Telefon: 060-183935