Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterskor för sommarvikariat till Ortopedavdelningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Område Ortopedi ingår i länssjukvård somatik och bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt". Ortopedavdelningen i Örnsköldsvik har en inriktning mot ortopediska skador och sjukdomar. Under sommaren har vi endast akut ortopedisk verksamhet.

Nu söker vi vikarierande sjuksköterskor för sommaren 2021! Vikariaten löper perioden 2021-06-01-2021-08-31. Möjlighet till tillsvidareanställning finns.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Ortopedavdelningen arbetar du i nära samarbete med läkare, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. I arbetet som sjuksköterska har du en mycket viktig uppgift som innefattar att ge god omvårdnad till alla patienter. Du ansvarar för att patienterna känner sig trygga, omhändertagna och bidrar till att återhämtning och till frisknandet blir så bra som möjligt. Vår verksamhet består av ett spännande arbetslag med en blandning av individer i olika åldrar, män och kvinnor. Glad stämning och gott samarbete präglar avdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterskestuderande i väntan på legitimation. Vi ser att du behärskar svenska i tal och skrift, kunskaper i andra språk ses som meriterande. Erfarenhet från ortopedisk vård eller akutsjukvård ses som meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och vi söker dig som är ansvarstagande, flexibel och som tycker om att arbeta med både äldre och yngre patienter. I patientkontakter och i samarbetet med kollegor visar du social kompetens då du förmedlar en positiv grundinställning och ett gott bemötande. Hos oss är du en i det multiprofessionella teamet.

Vi har individuell lönesättning och inom förvaltningen har vi infört kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande. Under sommaren har vi helgtjänstgöring varannan helg.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår länsverksamhet?
Varmt välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande, så ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Lundvall, Therese
Enhetschef
Telefon: +4666089568

Asplund, Victoria
Vårdförbundet
Telefon: 073-2710282