Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Intensivvårdssjuksköterska till Intensivvårdsavdelningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länssjukvårdsverksamhet Operation och Intensivvård är en liten intensivvårdsavdelning med 35 medarbetare. På avdelningen vårdar vi patienter med svikt av vitala funktioner. Vi har fem intensivvårdsplatser med fyra respiratorer, två hjärtintensivvårdsplatser finns på avdelningen. Vi har en trivsam atmosfär med gott samarbete mellan yrkeskategorier som vi värnar om. Här arbetar vi 2 helger av 5 och treskift.

Nu söker vi två intensivvårdssjuksköterskor till vår verksamhet!

Arbetsuppgifter

Hos oss är du en i det multiprofessionella teamet runt den svårt sjuka patienten. Vår vardag är ständigt utvecklande och utmanande. Vi har individuell lönesättning och kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser. Det är en del i vårt arbete för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande. Vi lägger vårt eget schema i tioveckorsperioder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad intensivvårdssjuksköterska. Vi lägger särskilt stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du har lätt att anpassa dig efter rådande omständigheter. Du har lätt att samarbeta och du trivs att arbeta i team. Det är viktigt att du är noggrann i ditt yrke och sätter patientens behov i centrum.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval vilket innebär att anställningsintervjuer kan bli aktuellt innan ansökningstiden har gått ut.

Låter det intressant att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet?
Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-23
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anethe Edman
Enhetschef
Telefon: +4666089195

Kjell Isaksson
Vårdförbundet
Telefon: +4666089194

Jessica Arcordh
Kommunal Västernorrland
Telefon: +466089194