Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Distriktssköterska/Sjuksköterska till HC Ånge

Arbetsplatsbeskrivning

ÅNGE - orten mitt i Sverige.

Här finns närheten till fjällen med möjlighet till fantastisk skidåkning både utför och på längden. Nära möjlighet till jakt och fiske. Här finns bl.a ishall, ridhus, badhus, golfbana för fritidsaktiviteter. För stadsresan så är det 1 timmes resa med tåg till antingen Östersund eller Sundsvall med flera avgångar dagligen. Till Stockholm så är det en tågresa på 4 timmar. Här finns stor potential till ett prisvärt boende i hus eller lägenhet. Valmöjligheter finns mellan privat eller kommunal grundskola. Vi har en gymnasieskola med mycket gott betyg. Goda möjligheter till arbete för medföljande partner som till exempel läkare, lärare.

Låter det intressant? Då kan vi ha jobbet för dig!
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Hälsocentralen i Ånge är en hälsocentral med allt samlat under samma tak. Vi strävar efter att ge invånarna god tillgänglighet inom alla områden.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Arbetsuppgifter

Vill du bli vår nya kollega?

Vi erbjuder dig att bli en del av gemenskapen på vår hälsocentral. Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga uppgifter som distrikts-/ sjuksköterska på läkarmottagning där egen mottagning och telefonrådgivning ingår.

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska/sjuksköterska. Vi ser att du har ett gott bemötande, bidrar aktivt till en stark teamkänsla, är flexibel och van att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Gillar du ett varierande arbetssätt där din kompetens tillvaratas är du kanske en del i vårt arbetslag inom kort.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distrikts-/sjuksköterska . Har du erfarenhet av arbete i primärvård är det meriterande likaså om du har erfarenhet av journalsystemet NCS Cross. Eftersom du är en del av ett team kring patienten är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och skrift.

Du är trygg som person och din samarbetsförmåga med kollegor och patienter är avgörande för du ska trivas och kunna arbeta i rollen. Du är noggrann och har förmågan att planera och prioritera ditt arbete effektivt då du kommer att ha eget ansvar och koordinering. Vidare har du har en positiv inställning och kan tänka om vid oförutsedda situationer. Vi förutsätter att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med patienten i fokus.

Är du intresserad av att bli en del i vårt team och vill vara med att utveckla vår verksamhet? Välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Peter Nelhagen
Hälsocentralschef
Telefon: +4669015693

Åsa Holgersson
Vårdförbundet
Telefon: 070-0886703