Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska utbildningstjänst till Strålbehandlingen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Strålbehandlingsavdelningen är en av onkologklinikens enheter som startade sin verksamhet 2002. Avdelningen har 18 onkologi sjukskötersketjänster. På avdelningen finns 2 linjäracceleratorer, en datortomograf, en röntgensbehandlingsmaskin samt att vi utför radiojodbehandlingar.

Vi söker nu en ny medarbetare som gillar att jobba i en teknisk miljö och tillsammans med oss vill utveckla verksamheten!

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär ett års distansutbildning först via Lunds universitet, i utbildningen ingår 10 veckors praktik som kan göras i Sundsvall eller vid annan strålbehandlingsklinik i landet. Efter utbildningen erbjuds lång inskolning i alla system och rutiner som vi använder oss av på kliniken i Sundsvall. I arbetsuppgifterna ingår initialt att sköta behandlingarna på linjäracceleratorer, efter inskolning finns möjligheter till andra arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och behärskar svenska och engelska i tal och skrift, meriterande är om du har ett tekniskt intresse. Som person har du den mognad och trygghet som krävs för att bemöta våra patienter med avancerad cancersjukdom och deras närstående. Du är flexibel och ansvarstagande. du är van att fatta självständiga beslut och är samarbetsinriktad.

Vår vision på avdelningen är att bli en av Sveriges bästa onkologiska strålbehandlingsavdelningar, som i positiv anda och med hög kompetens tillgodoser patientens olika behov och vi hoppas du vill bli en del av oss!.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-06-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Roger Forsman
Enhetschef
Telefon: +4660182776

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950