Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Skötare till avdelning 7, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Avdelning 7 är en psykiatrisk avdelning med tydlig beroendeprofil för akut och planerad abstinensbehandling, insättning och utsättning av läkemedel. Verksamheten bedrivs dygnet runt och arbetstiden är schemalagd till dag, kväll, natt och helger, vilket förutsätter din möjlighet att arbeta 3 skift och helg.

Nu söker vi en vikarierande skötare till vår avdelning

Arbetsuppgifter

Arbetet som skötare hos oss innefattar utöver psykiatrisk omvårdnad även bedömningar, observationer, samtal, skattningar och provtagningar. Även samverkan med andra aktörer som socialtjänst, boenden, öppenvårdsverksamheter utgör en viktig del av arbetet.

Hos oss får du möjligheter och goda förutsättningar att utveckla både dig själv samt beroendevården. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö och goda möjligheter till inskolning kommer att erbjudas. Vid enheten tillämpas önskeschema.

Kvalifikationer

Du som söker är undersköterska eller mentalskötare och intresserad av beroende, utbildning och utveckling. Du har tidigare erfarenheter från arbete med psykisk ohälsa och beroende samt goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Kompletterande utbildning inom beroendeområdet ses som meriterande.

Som person är du trygg och stabil med god självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och har förmåga att fokusera på rätt saker. För oss är det en självklarhet att du arbetar bra tillsammans med kollegor och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer kontroll med polisens belastningsregister genomföras.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-06-17
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Björn Olsson
Enhetschef
Telefon: 060-18 18 69
Mobiltelefon: 070-190 44 42

Annika Söderberg
Kommunal Västernorrland
Telefon: 073 270 95 52
Mobiltelefon: 073 270 95 52