Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

ST-tandläkare i Ortodonti till Specialisttandvården, Region Västernorrland

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden, bland annat ortodonti.

Specialisttandvården Västernorrland erbjuder med start hösten 2021 en ST-tjänst inom ortodonti. Utbildningen är en uppdragsutbildning med teori och praktik i såväl Östersund som Sundsvall. Utbildningen arrangeras av Region Jämtland/ Härjedalen i samarbete med Region Västernorrland.

Arbetsuppgifter

Under utbildningen/ST-tjänstgöringen är du tillsvidareanställd som allmäntandläkare med en fastställd studielön under utbildningstiden. Villkor för utbildning och framtida tjänstgöring regleras i särskilt avtal. Efter genomförd specialistutbildning och erhållet bevis om specialistkompetens garanteras du en tillsvidareanställning som övertandläkare i ortodonti inom Folktandvården i Region Västernorrland.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett målinriktat intresse av att specialisera dig inom ortodonti. Du har tandläkarlegitimation utfärdad av Socialstyrelsen samt minst två års allmänpraktik på heltid som inkluderar både barn- och vuxentandvård. Vid en uppdragsutbildning väljer Folktandvården själv lämplig kandidat till utbildningen. För oss är det mycket viktigt med personlig lämplighet. Vi lägger stor vikt vid en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare är det viktigt att du är självgående och ansvarstagande samt har ett strukturerat arbetssätt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-05
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

László Colldén
Enhetschef
Telefon: 073-082 84 70

Christine Viberg
Övertandläkare
Telefon: +4660182587

Kristina Johansson
Enhetschef
Telefon: +4663147110

Kajsa Nordin
Tjänstetandläkarna
Mobiltelefon: 0730968888