Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Specialistmottagningen Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.


Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Västra närsjukvårdsområdet har ett sjukhus, fem regiondrivna hälsocentraler samt Livsstilsmedicin Österåsen. I området finns två kommuner. Närsjukvårdsområde Väster har cirka 300 medarbetare och fyra verksamhetschefer.

På Specialistmottagningen arbetar erfarna sjuksköterskor tillsammans med läkare och undersköterskor. Här har vi en inkluderande och kollegial anda. Vi arbetar för att patienten skall få ett optimalt bemötande och omhändertagande. Vi sätter patienten i centrum och utgår från personens specifika behov.

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska, som vill bli en del av vår verksamhet för en vikariatanställning 2021-09-01-2022-08-31, med möjlighet till förlängning. Tillträde sker enligt överenskommelse!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss har du ett omväxlande arbete med stora möjligheter till egna initiativ och ansvarsområde, samtidigt som det även ställer krav på god samarbetsförmåga och flexibilitet. Telefonrådgivning via TeleQ samt sedvanliga arbetsuppgifter på en mottagning ingår i det dagliga arbetet då vi träffar flera olika patientkategorier Hos oss arbetar du dagtid, måndag-fredag.

Du skolas in under lugna förhållanden av mycket kompetent personal.
Utöver ett personcentrerat arbetssätt är vi alla delaktiga i arbetet med att utveckla och förbättra vården i vår nya organisation God och nära vård. Vill du tänka nytt och bidra till framtidens lösningar? Då är det dig vi söker! Specialistmottagningen finns i Sollefteå.
Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, meriterande är erfarenhet från mottagningsarbete och av telefonrådgivning, men både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Här är du en viktig medarbetare i teamet. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktisk träning, teori samt grupphandledning. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Som person ser vi att du är trygg, stabil och kan skilja på det personliga och professionella. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete, trivs i samarbetet med kollegor och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen.

Vi har individuell lönesättning.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Johansson
Enhetschef
Telefon: 070-312 39 40

Ingrid Ledin
Vårdförbundet
Telefon: +4662019001