Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Specialistläkare allmänmedicin till Hälsocentralen Ånge

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

ÅNGE - orten mitt i Sverige.
Här finns närheten till fjällen med möjlighet till fantastisk skidåkning både utför och på längden. Nära möjlighet till jakt och fiske, ishall, ridhus samt badhus för fritidsaktiviteter. För stadsresa så är det 1 timmes resa med tåg till antingen Östersund eller Sundsvall, med flera avgångar dagligen. Till Stockholm så är det en tågresa på 4 timmar. Här finns stor potential till ett prisvärt boende i hus eller lägenhet. Många valmöjligheter mellan privat eller kommunal grundskola. En gymnasieskola med mycket gott betyg. Goda möjligheter till arbete för medföljande partner som till exempel lärare, tandläkare, sjuksköterska med mera.

Kan det här vara rätta platsen för dig? Då kan vi ha jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Hos oss får du som familjeläkare ett stimulerande och utvecklande arbete där du lär känna dina patienter. I uppdraget ingår sedvanligt arbete på en läkarmottagning med planerade och akuta oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården och konsultation mot SÄBO och hemtjänst i kommunen samt dokumentation. Du erbjuds möjlighet till individuell kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Du eller ni som söker är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du eller ni har mycket goda språkkunskaper i svenska språket.

Som anställd hos oss förväntas man hantera patientmöten och samarbete med kollegor på ett professionellt och patientsäkert sätt. Du eller ni är vara flexibel och löser arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Givetvis kommer vi ge fortlöpande stöttning och utbildning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du erbjuds möjlighet till individuell kompetensutveckling och innehar ett personligt kompetenskonto.

Är du eller ni intresserade av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet ser vi fram mot ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Peter Nelhagen
Hälsocentralschef
Telefon: +4669015693

Eva Uhlin
Sveriges Läkarförbund