Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska Dagtid till Kirurgisk vårdavdelning avd 15, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Nu söker Kirurgisk vårdavdelning 15 en sjuksköterska med arbetstid dagtid!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Kirurgisk vårdavdelning 15a och 15b har tillsammans 24 vårdplatser fördelade på fem stycken olika sektioner som alla tillhör kirurgi, det vill säga urologi, kärlkirurgi ÖNH colorektal samt övre GI.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig legitimerad sjuksköterska som har intresse att arbeta med avdelningens vårdplanering och utskrivningsprocess. Arbetet avser dagtid, måndag-fredag.

Rollbeskrivning
Ansvar för sjuksköterskans roll i utskrivningsprocessen på avdelningen. Att ha kännedom om rådande lagstiftning samt samverkansrutiner (som gäller mellan vår Region och våra kommuner inom Regionen) som finns gällande samverkan vid utskrivning från sluten hälso- och sjukvård, bland annat Lag (2017:612) om samverkan vid utskrivning från sluten hälso- och sjukvård, Hälso- och sjukvårdslag (2017:30) och Socialtjänstlag (2001:453). Introduktion och inskolning av nya medarbetare samt studenter vad det gäller upplärning av utskrivningsprocessen samt IT-systemet prator. Administrera behörigheter till kollegor i IT-systemet prator och utbildar kollegor vid behov i systemet. Samarbete med andra aktörer, internt inom sjukhuset och primärvården samt även mot Kommunen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, meriterande är erfarenhet av att arbeta i IT-systemet Prator. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift och är van att hantera olika IT-system. Det är meriterande om du har erfarenhet av kirurgisk sjukvård.

Som person är trygg, stabil och har en god självinsikt. Det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt. Vi vill att du precis som vi, värdesätter ett arbete som präglas av eget ansvar, delaktighet och gott samarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Agnetha Lampinen-Jonsson
Enhetschef
Telefon: +4660181542

Pia Melander
Vårdförbundet
Telefon: 060-181485