Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska/Psykiatrisjuksköterska till Affektiva mottagning B, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Affektiv mottagning B är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som bedömer, utreder och behandlar patienter som lider av något affektivt tillstånd, depression av svårare karaktär, patienter med bipolär sjukdom och patienter med neuropsykiatrisk samsjuklighet. Inom vår mottagning finns ett äldreteam, ett behandlingsteam för patienter med depressions-, ångest- och traumatillstånd samt ett team för patienter med bipolär sjukdom. Vi tar emot patienter från 18 år och uppåt. Behandling består av terapeutiska interventioner både individuellt och i grupp, psykoedukation och läkemedelsbehandling.

Nu söker vi en sjuksköterska/psykiatrisjuksköterska för 12 månaders vikariatanställning, med möjlighet till förlängning!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med oss främst i teamet för patienter med bipolär sjukdom. Teamet består av sjuksköterskor, läkare, psykologer, kuratorer, behandlingsassistenter och medicinska sekreterare. Tillsammans arbetar vi för tillgänglighet och ett gott bemötande till alla. Vårt mål är att erbjuda patienten en kvalificerad diagnostik och behandling utifrån vetenskap och kliniskt beprövade metoder. Arbetar du hos oss får du regelbunden kvalificerad handledning samt möjlighet till interna- och externa utbildningar utifrån behov och intresse.

Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga sköterskeuppgifter och eget mottagningsarbete. Du förväntas arbeta med god teamkänsla och samtidigt ta egna initiativ där patientens bästa står i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning inom psykiatri samt grundläggande psykoterapiutbildning (steg 1) ses som meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet av psykiatrisk vård och behandling. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. De personliga kompetenser som är speciellt viktiga för tjänsten är att du har en personlig mognad, du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv och skiljer på det personliga och professionella. Du är lojal och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policyer och riktlinjer. Du har en god samarbetsförmåga och kan relatera till dina kollegor på ett lyhört och smidigt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser.

Varmt välkommen till oss på Affektiva mottagning B,
Urvalsarbete och intervjuer sker löpande, ansök redan idag!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-27
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna Edblom
Enhetschef
Telefon: +4660181995

Marjut Viitala
Vårdförbundet
Telefon: +4660181775