Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare till Klinisk Fysiologi, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Klinisk fysiologi hör till Kardiologkliniken och är uppdelad i ultraljud-, allmän-, neuro- och sömnsektion. Vi är ca 33 medarbetare och utför drygt 19 000 undersökningar per år.

Nu söker vi medicinsk sekreterare till vår verksamhet i Sundsvall.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare på klinisk fysiolog ger du viktig service både till patienter och medarbetare. Medicinska sekreterare stöttar verksamheten genom bland annat remisshantering, tidbokning, telefonservice mot patienter och andra vårdenheter, administrativt arbete.

Verksamheten erbjuder en trivsam arbetsmiljö, flexibel arbetstid samt friskvård med tillgång till gym på sjukhuset. Vi har ingen jourverksamhet, arbetstid är dagtid måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift. Erfarenhet av SECTRA RIS ses som meriterande.

För att trivas i denna roll ser vi att du är en strukturerad person som har förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kan arbeta självgående genom att du tar egen ansvar och driver ditt arbete framåt. Du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ylva Byström
Vision
Telefon: 070-6328036

Camilla Gustavsson
Enhetschef