Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Specialistläkare inom Medicinsk radiologi, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Röntgen arbetar länsövergripande och vi strävar efter att erbjuda en bra tillgänglighet för länets alla invånare. Undersökningar och behandlingar utförs med hög kompetens och modern teknik. Allt bildmaterial som produceras är digitalt och kan skickas till andra vårdgivare. Vår ambition och målsättning är att patienten ska känna sig trygg och väl omhändertagen under sin vistelse hos oss.

Vid Röntgenmottagningen i Örnsköldsvik arbetar idag 33 personer. Hos oss finns för närvarande fyra ST-läkare och tre överläkare anställda. I röntgenklinikens verksamhet ingår modaliteterna DT, MR, ultraljud, konventionell röntgen samt genomlysning. Vi kan erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete i fräscha lokaler med modern utrustning där vi arbetar i systemen Sectra RIS och PACS.

Vi söker nu legitimerad specialistläkare inom medicinsk radiologi till vår verksamhet i Örnsköldsvik för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I rollen växlar du från hantverk med intervention som till exempel nefrostomier, dräninläggningar, biopsier och genomlysning till arbete med bildtolkning och rondverksamhet. Allt arbete sker i nära kontakt med kollegor och övrig personal genom att bilder och diagnoser diskuteras tillsammans.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad specialist inom medicinsk radiologi. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet av MR buk och MR MSK ses som meriterande för tjänsten.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en trygg och stabil person med god självinsikt. Du har ett flexibelt förhållningssätt genom att du lätt kan anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Vi ser också att du är noggrann i ditt arbete och anstränger dig för att leva upp till kvalitetsstandard och mål. För att passa in i vår arbetsgrupp är det viktigt att du trivs i ett nära samarbete med kollegor och vill bidra till god stämning i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-10
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jonas Tullnär
Enhetschef
Telefon: +4666089151

Tone Gabriels
SACO
Telefon: 0660-89160