Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare/Koordinator, Kirurgi, urologi, ÖNH, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamheten kirurgi, urologi, öron- näsa- hals klinikerna i Västernorrland är en länsgemensam klinik som har ca 300 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik. Verksamheten riktar sig inom kirurgi och somatiska sjukdomar.

I Sundsvall på sekretariatet finns 17 medicinska sekreterare och 3 SVF-koordinator.
Vi utför administrativa sysslor för kirurg, urolog och öronklinikerna.

Nu söker vi två Medicinska sekreterare/Koordinatorer till vår verksamhet i Sundsvall för vikariat under perioden 2022-02-01 tom 2022-06-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär varierande administrativa uppgifter med bl.a. hjälpa till via telefon för personal och patienter, posthantering, diktat-/journalskrivning, diagnosregistrering, Vi arbetar i vårdsystem NCS Cross, Orbit, Medspeech, EyeDoc, NCS beställning och svar, RIS m.m.

Du blir en viktig del av verksamheten och du får ett varierande arbete Arbetstider är dagtid, måndag-fredag.
Vi är ett trevligt gäng som har varierande roliga arbetssysslor. Vi erbjuder ett flexibelt arbete med pausgympa dagligen med få undantag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller motsvarande. Du har god kunskap i svenska språket i såväl tal som skrift. Har du tidigare erfarenhet inom yrket ses det som meriterande för vikariatet. Även kunskap och erfarenhet kring journalsystemen SYSteam Cross och Medspeech ses som meriterande.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är noggrannhet och ansvarstagande. Du bör ha god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-12-05
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marita Granström
Enhetschef
Telefon: +4660182273

Susanne Jonsson
Vision
Telefon: +4666087934