Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska för Sommarvikariat till Medicin Avd 2, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Medicinavdelning 2 i Örnsköldsvik tillhör närsjukvårdsområde Norr, (medicin, akutmottagning och geriatrik). På vår avdelning jobbar vi främst med inriktning mot njurmedicin och hematologi. Som sjuksköterska arbetar du i team med läkare, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator samt dietist. Vi arbetar i två olika arbetslag där varje sjuksköterska bl.a. ansvarar för omvårdnad, läkemedelshantering och andra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Nu söker vi sjuksköterskor för sommarvikariat till oss på medicinavdelning 2 i Örnsköldsvik. Sommarvikariaten avser perioden 2022-06-01-2021-08-31 där tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Vår arbetsgrupp präglas av individer i olika åldrar, män och kvinnor som strävar efter en gemensam värdegrund, där engagemang och delaktighet står i fokus för den vård vi ger. Sammanhållningen är god på vår arbetsplats. Din arbetstid är förlagd till dag och kväll men även helgarbete förekommer. Din introduktion kommer att ske av vana sjuksköterskor som arbetar på avdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller du som är sjuksköterskestuderande i väntan på legitimation. Goda kunskaper i svenska är ett krav för vikariatet. Erfarenhet av hematologi och njurmedicin sen tidigare är meriterande.

Som person är du trygg och har god självinsikt. Du som söker har en förmåga att se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Vidare arbetar du bra med andra kollegor och har en god empatisk förmåga. Du är både noggrann och strukturerad då du kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Är du intresserad av att bli vår kollega?
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer, så ansök redan idag! Välkommen!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Lundin
Enhetschef
Telefon: 076-1372246

Victoria Asplund
Vårdförbundet
Telefon: 073-2710282