Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Intresseanmälan under Covid-19 för tillfälligt arbete som sjuksköterska

Arbetsplatsbeskrivning

I samband med coronavirusets (Covid-19) spridning har Region Västernorrland ett ökat behov av hjälp från allmänheten som vill hjälpa till under rådande pandemi. Det finns en risk att många medarbetare behöver vara hemma från jobbet samtidigt som patientinflödet kan öka. Utifrån ett sådant scenario behöver Region Västernorrland säkerställa att det finns medarbetare som med kort varsel kan hoppa in och ersätta frånvarande personal eller förstärka utifrån ett ökat personalbehov.
På grund av det pågående pandemiläget är vi i behov av sjuksköterskor som vill hjälpa till, vi välkomnar tacksamt hjälp från dig som vill bidra med din kompetens och som vill göra skillnad.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska och kan komma att variera utifrån din kompetens, erfarenhet och rådande behov. Arbetstider är varierande och beroende på vilken verksamhet du kommer att jobba inom. Timanställning efter behov och utifrån dina förutsättningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som är intresserad av att arbete extra på heltid, deltid eller vid behov. Vi tar tacksamt emot din intresseanmälan via vår hemsida, du behöver inte kontakta verksamheterna direkt. Om behov av din kompetens uppstår blir du kontaktad.

Då vi arbetar löpande med rekryteringsarbetet ser vi gärna att du skickar in din intresseanmälan så snart som möjligt.

Vi hoppas att du vill göra en insats! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Anställning

Allmän visstid

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-06
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Emma Lindström
HR-konsult

Kenneth Byström
Vårdförbundet
Telefon: 072-5330075