Medicinsk sekreterare till OP/IVA dagsjukvården, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Operation och Intensivvård är en stor klinik som består av Operation, Intensivvårdsavdelningen, Dagsjukvården och Inskrivningsenheten.

Nu söker vi en medicinsk sekreterare till oss på Operation/IVA/Dagsjukvården i Sundsvall. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2022-09-05 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss är de huvudsakliga arbetsuppgifterna att bistå vår klinik med journalskrivning, behörighetsbeställningar, post- och remisshantering, samt övriga administrativa arbetsuppgifter. Ditt primära fokus hos oss kommer att ligga på arbetsuppgifter med administrativ innebörd.

Du erbjuds en god arbetsmiljö, såväl fysisk som psykisk. När du kommer till oss möts du av ett härligt och sammansvetsat gäng som arbetar utifrån samma målbild, att skapa en Vi-känsla. Utöver detta kommer du arbeta i totalrenoverade lokaler. För att hålla dig frisk och alert har du en friskvårdstimme i veckan som du kan ta ut på arbetstid.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i det svenska språket. Du har tidigare erfarenhet inom yrket och har kunskap av system såsom Orbit, pas-IVA och Heroma. Utbildning i Platina är meriterande.

Vi ser gärna att du som söker är en person som är självgående och serviceinriktad. Du har ett gott bemötande och är strukturerad då du har en förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personligt lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Eva Hellman
Enhetschef
Telefon: +4660145280

Madelen Andersson
Vision
Telefon: +4660145151


Tillbaka till toppen