Distriktssköterska/Sjuksköterska till Hälsocentralen Gilleberget

Arbetsplatsbeskrivning

Gillar du ett varierande, roligt och stimulerande arbetssätt där din kompetens tillvaratas? Är du vår nya kollega?

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.


Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Hälsocentralen Gilleberget är en hälsocentral med personal som värnar om varandra. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vår verksamhet, vi tänker framåt och vi vill mer. Vi växer i patientantal och har mer än 11.000 listade patienter. Hälsocentralen ligger i Skönsberg cirka tre km norr om Sundsvalls centrum. Skönsberg är Sundsvalls största stadsdel och omtalas som en stad i staden. Några hundra meter ned mot havet ligger strövområden och promenadvägar i Ortviksparken, där det också är nära till småbåtshamnen. Till Skönsberg finns goda bussförbindelser.

Nu söker vi distriktssköterska/sjuksköterska för vikariatanställning 12 månader, med möjlighet till förlängning. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.


Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska/sjuksköterska vid Hälsocentralen Gilleberget arbetar du i huvudsak med mottagningsarbete och telefonrådgivning via TeleQ. Vi erbjuder ett intressant arbete med arbetstid, dagtid måndag-fredag. Vid intresse finns möjlighet till helgtjänstgöring.

Vi söker en innovativ, lösningsfokuserad distriktsköterska/sjuksköterska som vill framåt.


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med påbyggnadsutbildning till distriktssköterska men även du som är sjuksköterska är välkommen att söka vikariatet. Vi vill att du, liksom vi, är glad, driven och positiv till nya arbetssätt med patienten i fokus. Självständighet, flexibilitet och en god samarbetsförmåga är personliga egenskaper vi värdesätter högt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan,
Vi arbetar löpande med urvalsarbetet, så sök gärna redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Carolina Chruzander
Hälsocentralschef
Telefon: 060-135420

Anna Carlsson
Vårdförbundet
Telefon: +4661184375


Tillbaka till toppen