Sjuksköterska till Antikoagulationsmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

På Medicinmottagningen i Sundsvall/Härnösand arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fotvårdsterapeuter och sekreterare.
Vi har verksamhet både i Härnösand och i Sundsvall, men är enade under en mottagning. Det finns på mottagningen fyra specialiteter; endokrinologi, reumatologi, mag-tarm och antikoagulationsmottagning.

Vi söker nu sjuksköterska till vår verksamhet för tillsvidareanställning, med start enligt överenskommelse!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Antikoagulationsmottagningen (AK-mottagningen) består stor del av det dagliga arbetet att doser Warafarin och följa upp behandling med NOAK-behandling. Du genomför nystartsamtal med patienter inför nystart av AK-behandling. Övriga arbetsuppgifter är telefonrådgivning via TeleQ och administrativt arbete kring uppföljning av behandlingar. Vi arbetar i doseringsprogrammet Journalia och journalsystem Systeam Cross. Vi roterar i arbetsuppgifter för att skapa ett strukturerat och omväxlande arbete, och arbetar med patienten i fokus för att uppnå bästa möjliga behandlingsterapi.

Vi kan erbjuda dig ett ansvarsfullt, omväxlande och stimulerande arbete med möjligheter till utveckling genom konferenser och fortbildningar. Hos oss finns även möjlighet att utnyttja flextid och friskvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet. Du kommunicerar väl på svenska i såväl tal som skrift, flerspråkighet ses som meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från mottagningsarbete eller kardiologisk verksamhet. För att trivas i denna roll ser vi att du är en trygg och stabil person med god självinsikt som har förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. I ditt arbetssätt är du organiserad och strukturerad genom att du planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. För att passa in i vår arbetsgrupp ser vi att du trivs i samarbetet med andra och har ett positivt bemötande gentemot såväl kollegor som patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du vår nya kollega?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-07-14
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sara Nyström
Enhetschef
Telefon: 060-181747

Agneta Eriksson
Vårdförbundet


Tillbaka till toppen