Sjuksköterska med funktionsansvar till Kirurgi/Urologi/ÖNH, Sundvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Kirurgi, Urologi, Öron- Näsa och Hals (ÖNH) bedriver verksamhet på alla tre sjukhusortet. Hos oss arbetar cirka 370 medarbetare. De stora yrkesgrupperna är sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och medicinska sekreterare.

Nu söker vi en sjuksköterska med funktionsansvar för tillsvidareanställning till Kirurgi/Urologi/ÖNH i Sundvall. Tillsättning sker enligt överenskommelse,

Arbetsuppgifter

I rollen arbetar du med kvalité och patientsäkerhetsarbete för länsverksamheten samt medverkar till att utveckla samarbete för gemensamma rutiner. Ett nära samarbete sker med Kvalitet och patientsäkerhetsavdelningen (KP).

I arbetsuppgifterna ingår även att;

. Tillsammans med enhetschefer och länsverksamhetschef handlägga verksamhetens avvikelser.
. Ansvara för länsverksamhetens styrdokument.
. Handlägga styrdokument i Platina.
. Utarbeta styrdokument samt vara behjälplig vid framtagning, revidering och utformning utifrån medarbetares förslag.
. Vara länsverksamhetschefen behjälplig i hanteringen av IVO ärenden, PEN-ärenden samt patientklagomål/missnöje i vården. Initiera behov av händelse- eller riskanalys i samverkan med verksamhetschef.

Vi erbjuder ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Arbete sker dagtid måndag-fredag.

Kvalifikationer

Din formella kompetens är legitimerad sjuksköterska. Bred erfarenhet av sjuksköterskeyrket samt erfarenhet av kvalitetsarbete eller liknande ses som meriterande för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbetet i olika datasystem som ex Systeam Cross och Platina. Du är en van användare av Officepaketet. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga. Det är angeläget att du tar ansvar för dina uppgifter och strukturerar och driver själv ditt arbete framåt. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Vi lägger stor vikt vid personliga kompetenser.

Varm välkommen med din ansökan,
Urvalsarbete och intervjuer kan komma att ske löpande, ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-07
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Åsa Mattsson-Rumm
Länsverksamhetschef
Telefon: +4660181479

Lisa Svensson
Vårdförbundet


Tillbaka till toppen