Sjuksköterska till kardiologi/HIA, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Vi söker nu två sjuksköterskor till Kardiologi/HIA.
Det finns plats hos oss både som nyutbildad och erfaren sjuksköterska.

Kardiologavdelningen är profilerad mot hjärtsjukdomar med 35 vårdplatser inklusive hjärtintensivplatser. Vi vårdar patienter med hjärtsjukdomar som kärlkramp, hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmier, postoperativ vård samt övriga patienter som är i behov av hjärtövervakning. De flesta av våra patienter har telemetri- och eller ischemiövervakning som man som sjuksköterska övervakar och tolkar.

Arbetsuppgifter

När du börjar hos oss erbjuder vi en individuellt anpassad introduktion och du får ta del av vårt mentorsprogram såväl som vår nya satsning på internutbildning i block som startar upp i början av 2022.

Arbetet som sjuksköterska på Kardiologavdelningen innebär kvalificerad vård av akut sjuka patienter i ett högt arbetstempo. Den ena dagen är inte den andra lik!

Avdelningen tillämpar arbetstidsmodell vilket innebär helgtjänstgöring 2 av 5 samt tjänstgöring dag och kväll. Det kan även bli aktuellt med nattjänstgöring.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad sjuksköterska. Det är meriterande med erfarenhet av hjärtsjukvård och i synnerhet erfarenhet av övervakning och tolkning av hjärtövervakning.

Du har goda kunskaper i svenskaspråket i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliglämplighet och du som söker är flexibel. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du ser möjligheter i förändringar. Som person är du lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på sätt saker. Du trivs med att ha struktur i ditt arbete och du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. För dig är det viktigt med god kvalitét i ditt arbete och du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Låter tjänsten intressant? Välkommen till oss!


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-07-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Evelina Toresson
Enhetschef
Telefon: +4660677655

Andreas Filipsson
Vårdförbundet
Telefon: +4660182217


Tillbaka till toppen