Sjuksköterska till Ortopedmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

På Ortopedmottagningen i Sundsvall arbetar fyra sköterskor, en operationssköterska och två undersköterskor/gipstekniker samt läkare, fysioterapeuter, medicinska sekreterare och administratörer i nära samarbete.

Vi söker nu en sjuksköterska till vårt team! Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2023-01-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Ortopedmottagningen har du ett varierande arbete där du är en viktig del i det multiprofessionella teamet då du har ett nära samarbete med läkare och andra personalkategorier. Arbetet består av sedvanligt mottagningsarbete såsom tidsbokning, skicka ut kallelser till patienter, telefonrådgivning, göra såromläggningar, suturtagningar, assistera vid polikliniska operationer och förberedelser för injektioner i genomlysning. Som sjuksköterska på ortopedmottagningen har du möjlighet till egna ansvarsområden där du får fördjupa din kompetens inom ett visst område och bidra till verksamhetens utveckling.

Har oss arbetar du dagtid måndag-fredag med möjlighet till flexibel arbetstid samt en friskvårdstimme/vecka. Du har möjlighet att läsa vidare inom det ortopediska området.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års yrkeserfarenhet som sjuksköterska. Vi ser det som meriterande om du har tidigare kunskap och arbetslivserfarenhet av arbete inom ortopedi och/eller operation. För denna roll krävs att du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift, behärskar du även engelska ser vi det som meriterande.

Vi ser att du som person är självgående och strukturerad i ditt arbete. Du är serviceinriktad och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Är det dig vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-10-19
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Per Bergman
Enhetschef
Telefon: +4660182514

Kenneth Byström
Vårdförbundet
Telefon: 072-5330075


Tillbaka till toppen